Swedavia

Vi söker nu Airport officers till Säkerhetskontrollen på Luleå Airport! Är du på jakt efter ett nytt jobb och vill prova dina vingar på en flygplats? Som Airport Officer i säkerhetskontrollen hos oss har du en viktig roll för att våra resenärer ska få en positiv upplevelse av sin vistelse på flygplatsen. Luleå Airport har en betydande roll för norrlandsregionen och antalet resenärer har de senaste åren ökat och väntas fortsätta öka. Vi erbjuder ett arbete i en miljö som präglas av förändring och utveckling, där du får möjlighet att bidra med din kompetens och erfarenhet.

Vi erbjuder timanställning med start vecka 6, 5 februari 2024.

 

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Airport officer Säkerhetskontrollant kommer du arbeta i flygplatsens säkerhetskontroll med att kontrollera passagerare och deras bagage innan utresa. Tjänsten innebär även att du till viss del arbetar som lokalvårdare vilket innebär att du städar de publika ytor som finns inom stationsbyggnaden.

Då vi arbetar integrerat på flygplatsen så stöttar vi även inom andra funktionsområden vid behov. Du kommer bli utbildad för samtliga uppgifter du ska utföra på flygplatsen både teoretiskt och praktiskt.

För att bli aktuell för tjänsten krävs att du har möjlighet att genomgå samt blir godkänd på intern utbildning som är planerad att äga rum under vecka 6 2024, samt obligatorisk praktik som är under skiftgång ett par veckor. Under utbildning och praktik utgår ersättning.

Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Annonsen kan därför tas bort före sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

 

Din profil
Du som söker har svenskt medborgarskap, gymnasieutbildning eller motsvarande och har goda
språkkunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du har något eller några års
arbetslivserfarenhet, gärna från servicesektorn, eller har erfarenhet av säkerhetsarbete.

Du trivs med sociala kontakter och du bemöter människor på ett serviceinriktat sätt. Du är noggrann, ansvarsfull och trivs när arbetstempot är högt. Vidare är du en person som tar initiativ och har en god förmåga att lösa problem. Då vi alltid jobbar i team är det av stor vikt att du har en god samarbetsförmåga och trivs med att jobba tillsammans med andra.

Vår flygplats håller öppet i stort sett alla dygnets timmar så du behöver kunna ta dig till och från arbetet på oregelbundna arbetstider. För att kunna arbeta i säkerhetskontrollen krävs fullgod syn, hörsel och färgseende (efter eventuella hjälpmedel och korrigeringar)

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 5 februari 2024
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 11
Sysselsättningsgrad Timanställning vid behov
Ort Luleå
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/302
Kontakt
  • Linnea Johansson, 073-8677806
  • Joakim Palo, 010-1094801
Publicerat 2023-10-09
Sista ansökningsdag 2023-11-26

Tillbaka till lediga jobb